Onze oplossingen

Winkelcentra

Door oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EV's) aan te bieden, kunnen winkelcentra hun voordeel halen uit de groeiende markt van EV-bezitters, meer bezoekers aantrekken en de ervaring van hun klanten verrijken. Ontdek hoe Powerdot uw winkelcentrum dynamischer kan maken.

Shopping malls charging station Powerdot

1. Onze succesvolle partnerschappen

Ruime ervaring met winkelcentra en vastgoedeigenaren in heel Europa.

Benut het potentieel van uw winkelcentrum dankzij de expertise van Powerdot. We hebben een schat aan ervaring met toonaangevende retailers in heel Europa. In Portugal omvatten onze partnerschappen grote namen zoals Mundicenter (Braga Parque, Amoreiras, Oeiras Shopping), CBRE (Loures Shopping), Cushman (Aveiro Center) en WiderProperty (La Vie Funchal). In Spanje hebben we met Cushman samengewerkt aan projecten als Albufera Plaza en Shopping Ruta de la Plata. In Frankrijk maakt ook het winkelcentrum Les Eléis van de Duval Group deel uit van onze succesverhalen, net als CBRE (Galeria Kazimierz) en ECE (Galeria Krakowska) in Polen.

Door te kiezen voor Powerdot associeert u uw winkelcentrum met marktleiders en profiteert u van onze expertise in het opladen van elektrische auto’s. Wij helpen u waarde toe te voegen aan uw eigendom en te voldoen aan de groeiende vraag naar elektrische mobiliteit.

Geïnteresseerd in wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS
Enhance customer satisfaction with Destination Charging

2. Verbinden met de toekomst

Maximaliseer de klanttevredenheid met Opladen op Bestemming.

Transformeer de winkelervaring van uw bezoekers door ze een volledig geïntegreerde service aan te bieden. Hierbij kunnen ze het meest uit hun tijd in uw winkelcentrum halen terwijl hun voertuigen worden opgeladen. Met Powerdots innovatieve oplossingen voor het opladen van elektrische voertuigen streven we ernaar om het oplaadproces te integreren in het dagelijks leven van mensen, in plaats van hun routines te onderbreken. Wanneer klanten hun voertuig kunnen opladen op hun bestemming, wordt de ervaring moeiteloos en kunnen ze ondertussen genieten van de vele voorzieningen en attracties die uw winkelcentrum te bieden heeft.

Het is een echt voorbeeld van een ervaring waarbij het comfort en de tevredenheid van de klant op de eerste plaats komen. Vertrouw Powerdot de missie toe om de aantrekkingskracht van uw winkelcentrum te vergroten en een vlotte, aangename ervaring te bieden aan elektromobilisten.

Contacteer ons voor meer informatie!

 

CONTACT

3. Een geoptimaliseerd installatieproces

Installatie op maat van uw bedrijfsbehoeften

We begrijpen hoe belangrijk het is dat alles in uw winkelcentrum vlot verloopt en dat uw klanten tevreden zijn. Daarom stemmen we onze installatiewerkzaamheden altijd af op uw openingstijden en piekuren, zodat de ervaring van uw klanten niet verstoord wordt. Ons deskundige team werkt snel en efficiënt om EV-oplaadpunten te installeren, zonder afbreuk te doen aan veiligheid of kwaliteit. Met Powerdot kunt u er gerust op zijn dat het installatieproces wordt afgestemd op uw specifieke behoeften en dat de ervaring van uw klanten niet wordt gehinderd.

Nieuwsgierig hoe we kunnen samenwerken?

LATEN WE EROVER PRATEN

4. Genereer extra inkomsten

Een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf

De opladers van Powerdot kunnen geïntegreerd worden in uw loyaliteitsprogramma en u kunt promotiecodes aanbieden aan uw klanten wanneer ze hun EV op uw terrein opladen.

Een extra element om uw loyaliteitsprogramma nog aantrekkelijker te maken, is de installatie van grote schermen voor commerciële boodschappen op de laadstations. U kunt samenwerken met uw handelaars door hen reclameruimte aan te bieden op deze schermen, wat een uitstekende strategie kan zijn om nieuwe advertentieruimte te verkopen.

Contacteer ons voor meer informatie!

CONTACT

5. Haal het meeste uit uw parkeerterrein

Een groot concurrentievoordeel voor uw bedrijf

Om concurrerend te blijven in een sector waar sommige winkelcentra al EV-laadpunten aanbieden, moet uw bedrijf voorop blijven lopen en een aantrekkelijk aanbod doen. Maar dat is nog niet alles: uw bedrijf kan laten zien dat het zich inzet voor duurzaamheid en milieubewuste klanten ondersteunt, wat kan helpen om loyaliteit op te bouwen en de klanttevredenheid te verhogen.

Powerdot dekt 100% van de kosten voor het installeren, bedienen en onderhouden van de oplaadstations. Deze samenwerking kan uw bedrijf helpen een nieuwe inkomstenstroom te genereren en te profiteren van uw bestaande parkeerplaatsen. Daarnaast biedt Powerdots monitoringsoftware inzicht in hoe en wanneer klanten hun EV’s opladen, piektijden, uw financiële inkomsten uit de laadstations en nog veel meer.

Klaar om uw bedrijf een boost te geven met EV-laadstations?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over ons samenwerkingsvoorstel voor winkelcentra.

PRAAT MET ONS

Onze oplossingen

Supermarkten

Restaurants

Winkelcentra