Onze oplossingen

Supermarkten

Nu steeds meer klanten kiezen voor elektrische auto's, kan het aanbieden van een handig en betrouwbaar oplaadpunt een onderscheidende factor zijn ten opzichte van de concurrentie. Dat is waar Powerdot om de hoek komt kijken.

1. Onze succesvolle partnerschappen

We hebben expertise in de retailsector

Samenwerken met Powerdot is de juiste keuze voor supermarkten die willen inspelen op het groeiende aantal bestuurders van elektrische voertuigen (EV). Met een sterk trackrecord van succesvolle samenwerkingen met toonaangevende supermarkten heeft Powerdot de ervaring en expertise om EV-laadoplossingen van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van zowel de supermarkt als haar klanten.

Geïnteresseerd in wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS

2. Verhoog uw inkomsten

Geef uw omzet een boost via laadstations

Samenwerken met Powerdot kan uw marketingstrategie en promotionele kortingen nieuw leven inblazen. Door kortingen aan te bieden op boodschappen na een oplaadsessie, kunt u de loyaliteit van uw klanten versterken. Kortingen op laadsessies via kortingscodes op kastickets kunnen klanten aanmoedigen om vaker terug te komen om op te laden en te winkelen in uw winkel. Tot slot kan het aanbieden van oplaadpunten elektromobilisten aantrekken die anders misschien niet zouden komen, wat leidt tot meer bezoekers en dus mogelijk meer omzet.

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

CONTACTEER ONS

3. Onderscheid u van de massa

Sterk concurrentievoordeel voor uw bedrijf

Om concurrerend te blijven in een sector waar sommige supermarkten al EV-laadpunten aanbieden, moet uw bedrijf voorop blijven lopen en een aantrekkelijk aanbod doen. Maar dat is nog niet alles: uw bedrijf kan laten zien dat het zich inzet voor duurzaamheid en milieubewuste klanten ondersteunt, wat kan helpen om loyaliteit op te bouwen en de klanttevredenheid te verhogen.

Klaar om nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf te verkennen?

LATEN WE EROVER PRATEN

4. Een geoptimaliseerd installatieproces

Installatie op maat van uw bedrijfsbehoeften

We begrijpen hoe belangrijk het is dat alles in uw winkel vlot verloopt en dat uw klanten tevreden zijn. Daarom stemmen we onze installatiewerkzaamheden altijd af op uw openingstijden en piekuren, zodat de ervaring van uw klanten niet verstoord wordt. Ons deskundige team werkt snel en efficiënt om EV-oplaadpunten te installeren, zonder afbreuk te doen aan veiligheid of kwaliteit. Met Powerdot kunt u er gerust op zijn dat het installatieproces wordt afgestemd op uw specifieke behoeften en dat de ervaring van uw klanten niet wordt gehinderd.

Nieuwsgierig hoe we kunnen samenwerken?

PRAAT MET ONS

5. Uw beste partner voor elektrische mobiliteit

Haal het meeste uit uw parkeerterrein

Powerdot biedt een eenvoudige EV-oplaadoplossing voor bedrijven, dekt 100% van de installatiekosten en zorgt voor de bediening en het onderhoud. Deze samenwerking kan uw bedrijf helpen een nieuwe inkomstenstroom te genereren en te profiteren van uw bestaande parkeerplaatsen. Daarnaast biedt Powerdots monitoringsoftware inzicht in hoe en wanneer klanten hun EV’s opladen, piektijden, uw financiële inkomsten uit de laadstations en nog veel meer. Mis deze kans niet om klanten die EV’s bezitten aan te trekken en te behouden.

Klaar om uw bedrijf een boost te geven met EV-laadstations?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over ons samenwerkingsvoorstel voor supermarkten.

PRAAT MET ONS

Onze oplossingen

Winkelcentra

Winkelcentra

Restaurants