Onze oplossingen

Restaurants

Het installeren van een oplaadstation kan de aantrekkingskracht van uw restaurant op milieubewuste klanten vergroten, hun ervaring verbeteren en u onderscheiden van de concurrentie. Powerdot is er om u te helpen dit te realiseren.

1. Onze succesvolle partnerschappen

We hebben ervaring met bekende restaurantketens

Powerdot heeft een sterk trackrecord met grote ketens, maar ook met veel lokale restaurants. Met het toenemende aantal elektrische voertuigen op de weg, erkennen restaurants het belang van het aanbieden van oplaadpunten om meer klanten aan te trekken en de klanttevredenheid te verhogen.

Door samen te werken met Powerdot kunnen deze restaurants er zeker van zijn dat de oplaadmogelijkheden die ze aanbieden, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en goed onderhouden zijn. Zo kunnen ze hun klanten een comfortabele ervaring bieden. Met bewezen successen in deze industrie en een toewijding aan het leveren van oplossingen van topkwaliteit, is Powerdot de ideale partner voor restaurants die oplaadmogelijkheden willen bieden aan hun klanten.

Geïnteresseerd in wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS

2. Een geoptimaliseerd installatieproces

Installatie op maat van uw bedrijfsbehoeften

We begrijpen hoe belangrijk het is dat alles in uw restaurant vlot verloopt en dat uw klanten tevreden zijn. Daarom stemmen we onze installatiewerkzaamheden altijd af op uw openingstijden en piekuren, zodat de ervaring van uw klanten niet verstoord wordt. Ons deskundige team werkt snel en efficiënt om EV-oplaadpunten te installeren, zonder afbreuk te doen aan veiligheid of kwaliteit. Met Powerdot kunt u er gerust op zijn dat het installatieproces wordt afgestemd op uw specifieke behoeften en dat de ervaring van uw klanten niet wordt gehinderd.

Nieuwsgierig hoe we kunnen samenwerken?

LATEN WE EROVER PRATEN

3. Een troef achter de hand voor uw promoties

Geef uw marketingstrategie een boost

Door kortingen aan te bieden op rekeningen na een oplaadsessie of via promotiecodes kan uw restaurant zijn marketingstrategie versterken. Dit kan elektromobilisten aanmoedigen om uw restaurant en oplaadpunt te verkiezen boven dat van uw concurrenten, wat resulteert in meer bezoekers en inkomsten. Bovendien zorgt het voor extra gemak voor klanten, die hun voertuig kunnen opladen terwijl ze eten en tegelijkertijd geld besparen. Bovendien verhogen deze promoties de klanttevredenheid, waardoor ze zich gewaardeerd en beloond voelen omdat ze voor jouw restaurant hebben gekozen.

Wilt u weten hoe we uw bedrijf kunnen helpen?

CONTACTEER ONS

4. Verbind met de toekomst

Trek klanten aan en versterk uw merkimago

Met EV-laadstations kunt u elektromobilisten aantrekken dankzij het gemak van een oplaadbeurt tijdens het eten. Klanten die in elektrische voertuigen rijden, zullen het waarderen dat ze toegang hebben tot een oplaadpunt, wat hun tevredenheid over uw restaurant kan verhogen.

Bovendien laten restaurants die oplaadstations aanbieden zien dat ze zich inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Dit kan hun merkimago en reputatie verbeteren omdat het hen kan helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De toekomst is elektrisch. Wilt u er deel van uitmaken?

LATEN WE EROVER PRATEN
Koncepcja “Destination Charging”: Jak właściciele pojazdów elektrycznych i przedsiębiorcy mogą skorzystać z tego rozwiązania

5. Uw beste partner voor elektrische mobiliteit

Haal het meest uit uw parkeerterrein

Powerdot biedt een eenvoudige EV-oplaadoplossing voor bedrijven, die 100% van de installatiekosten dekt en zorgt voor de bediening en het onderhoud. Deze samenwerking kan uw bedrijf helpen een nieuwe inkomstenstroom te genereren en te profiteren van uw bestaande parkeerplaatsen. Daarnaast biedt Powerdots monitoringsoftware inzicht in hoe en wanneer klanten hun EV’s opladen, piektijden, uw financiële inkomsten uit de laadstations en nog veel meer. Mis deze kans niet om elektromobiele klanten aan te trekken en te behouden.

Klaar om uw bedrijf een boost te geven met EV-laadstations?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over ons samenwerkingsvoorstel voor restaurants.

PRAAT MET ONS

Onze oplossingen

Restaurants

Supermarkten

Speciaalzaken