Onze oplossingen

Speciaalzaken

Laadstations voor elektrische voertuigen (EV) kunnen de tijd die klanten in uw winkel doorbrengen verlengen en het aantal bezoekers doen toenemen. Dat is waar de expertise van Powerdot om de hoek komt kijken om u te ondersteunen.

1. Onze succesvolle partnerschappen

We hebben ervaring met grote retailers

Powerdot heeft een sterk trackrecord met bekende speciaalzaken zoals Décathlon, Bricorama, Mr Bricolage, Action en vele anderen. Dankzij Powerdots expertise en ervaring zijn deze winkels in staat geweest om meer elektromobiele klanten aan te trekken en te behouden, hun klanttevredenheid te verhogen en hun merkimago als milieubewuste bedrijven te verbeteren. Powerdots succesvolle samenwerking met deze gerenommeerde winkels toont onze toewijding aan het leveren van betrouwbare en efficiënte opties voor het opladen van elektrische voertuigen (EV).

Met Powerdot kunnen speciaalzaken genieten van een ongecompliceerde en moeiteloze manier om de ervaring van hun klanten te verbeteren en tegelijkertijd bijdragen aan een schonere, groenere toekomst.

Geïnteresseerd in wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS

2. Een troef achter de hand voor uw promoties

Geef uw marketingstrategie een boost

an een effectieve manier zijn voor speciaalzaken om hun marketingstrategie en promotionele kortingen nieuw leven in te blazen. Door kortingen aan te bieden op het winkelmandje na een oplaadsessie, of door een kortingscode te voorzien op het kasticket voor een goedkopere toekomstige oplaadbeurt, kunnen winkels elektromobilisten aanmoedigen om hun zaak te bezoeken. Dit kan de klanttevredenheid en -loyaliteit verhogen en tegelijkertijd nieuwe klanten aantrekken die waarde hechten aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Door te laten zien dat ze zich inzetten voor duurzaamheid, kunnen winkels hun merkimago en reputatie verbeteren, zich onderscheiden van hun concurrenten en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wilt u weten hoe we uw bedrijf kunnen helpen?

CONTACTEER ONS

3. Een geoptimaliseerd installatieproces

Installatie op maat van uw bedrijfsbehoeften

We begrijpen hoe belangrijk het is dat alles in uw winkel vlot verloopt en dat uw klanten tevreden zijn. Daarom stemmen we onze installatiewerkzaamheden altijd af op uw openingstijden en piekuren, zodat de ervaring van uw klanten niet verstoord wordt. Ons deskundige team werkt snel en efficiënt om EV-oplaadpunten te installeren, zonder afbreuk te doen aan veiligheid of kwaliteit. Met Powerdot kunt u er gerust op zijn dat het installatieproces wordt afgestemd op uw specifieke behoeften en dat de ervaring van uw klanten niet wordt gehinderd.

Nieuwsgierig hoe we kunnen samenwerken?

LATEN WE EROVER PRATEN

4. Verbind met de toekomst

Trek klanten aan en versterk uw merkimago

Met EV-oplaadstations kunt u eigenaars van elektrische voertuigen aantrekken die ervoor kiezen om bij u te winkelen omdat het handig is om hun auto op te laden terwijl ze aan het winkelen zijn. Elektromobiele klanten zullen het waarderen dat ze toegang hebben tot een oplaadpunt, en dit kan hun tevredenheid over de winkelervaring in het algemeen verhogen.

Bovendien kunnen EV-oplaadstations ervoor zorgen dat klanten langer winkelen en meer bezoekers aantrekken, wat leidt tot meer potentiële omzet. Daarnaast laten speciaalzaken die laadstations aanbieden zien dat ze zich inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Dit kan het merkimago en de reputatie van winkels verbeteren en hen helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De toekomst is elektrisch. Wilt u er deel van uitmaken?

LATEN WE EROVER PRATEN
Koncepcja “Destination Charging”: Jak właściciele pojazdów elektrycznych i przedsiębiorcy mogą skorzystać z tego rozwiązania

5. Uw beste partner voor elektrische mobiliteit

Haal het meest uit uw parkeerterrein

Powerdot biedt een eenvoudige EV-oplaadoplossing voor bedrijven, die 100% van de installatiekosten dekt en zorgt voor de bediening en het onderhoud. Deze samenwerking kan uw bedrijf helpen een nieuwe inkomstenstroom te genereren en te profiteren van uw bestaande parkeerplaatsen. Daarnaast biedt Powerdots monitoringsoftware inzicht in hoe en wanneer klanten hun EV’s opladen, piektijden, uw financiële inkomsten uit de laadstations en nog veel meer. Mis deze kans niet om elektromobiele klanten aan te trekken en te behouden.

Klaar om uw bedrijf een boost te geven met EV-laadstations?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over ons samenwerkingsvoorstel voor speciaalzaken.

 

PRAAT MET ONS

Onze oplossingen

Restaurants

Supermarkten

Winkelcentra